lauantai 22. joulukuuta 2007

21.12. Taco taco!

Perjantaina tein nami-tacoja!

Kuvassa vokkipannussa on täyte - tomaattimurskaa, soijarouhetta, sipulia, ruskeita papuja, tacomaustetta ja valkosipulia - ja paistinpannussa edellisen päivän tofunjämät kuutioituna, paistettuna ja fajitas-mausteella maustettuna.

Lisukkeina oli salsaa ja juustoraastetta.Kuva näyttää hieman Old El Pason mainokselta, mutta kyseessä on sattuma. Pakastimessa oli valmiiksi kyseisen merkin tortilloja ja poikaystävä toi minulle kaupasta saman merkin taco-kuoria sattumalta. Salsan merkki ei ole sen sijaan sattumaa, minusta Old El Pason salsa on parasta. Se on niin raikasta...

Ja sitten toiseen asiaan: Kävimme eilen Itiksen Ristorante Momentossa pitsalla. Vakavin äänenpainoin ilmoitan, että kyseiseen ravintolaan ei KOSKAAN kannnata mennä ainakaan pitsan toivossa, sen verran hirveä kokemuksemme oli. Pitsa oli mautonta, suolatonta ja vetistä, täytteet maistuivat pahalta ja juusto oudolta, lisäksi paikan valkosipulimurskassa oli mantelia, joten se ei maistunut millekään. En ole aikoihin syönyt noin pahaa, enkä ikinä varmaan noin vetistä pitsaa. (Luulen, että vetisyys johtui tuoreen paprikan suuresta määrästä.)

Joo mut nyt hyvää joulua, palaan bloggaamaan kunhan ehdin!

Ai niin sitte vielä: laitoin tähän ruokaan tägin vegaaninen, vaikka laitoimmekin tacoihin juustoraastetta. Se ei ole tässä ruuassa kovin olennainen osa, joten sen voi tietenkin halutessaan jättää pois.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

sinulle on kukkia blogissani, sitten kun kerkeät hakemaan :)