lauantai 8. joulukuuta 2007

pe 7.11. Ruokaa ja päivitys, vihdoin! (Eiku päivitys lauantaina)

Joo, tällä viikolla en oo tosiaan kunnostautunu ruuanlaitossa. Maanantain ja perjantain lisäksi kokkasin tiistaina, mutta olin niin kertakaikkisen nuutunut, että en jaksanut ruveta tulosta kuvaamaan. Keskiviikkona kävimme ulkona syömässä iki-ihanassa Bamboo Centerissä (ja sen jälkeen kansallismuseossa. Huvittelua kerrakseen siis.) Torstaina olimme ystävieni luona perinteisellä itsenäisyyspäivän vastaanotolla, johon kuuluu hyvää ruokaa ja juomaa sekä linnanjuhlien intensiivistä katsomista. Tämän kerran yllättäjä oli alkuruoka, pinaatti-kookoskeitto. En olisi ikinä uskonut, että pinaatti ja kookosmaito sopisivat yhteen. Namia oli, aion kokeilla itsekin, jahka saan resptin

Tässä kuitenkin perjantain tyyriinpuoleinen juhla-ateria: kuskusta, falafelia, tomaattikastiketta (tuolla jossain taitaa olla kuvaus falafelin tomaattikastikkeesta, siinä on yleensä savupaprikaa ja tabascoa) ja fetasalaattia. Kuva ei ole kovin informaatiopitoinen, oli kiire syömään.Ai niin, Bamboo Centerin annoksista voin suositella erityisesti friteerattua tofua. Yleensä otan sitä aina kyseisessä mestassa, koska sitä ei monestakaan kinkkipaikasta saa. Annokseen kuuluu leivitettyä ja friteerattua tofua ja vihanneksi hapanimeläkastikkeen ja riisin kera.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos lasaknesta, se oli nannaa. Ja kiitos plokivinkistäkin, tietysti! Kaivan sulle sen reseptin piakkoin, muru.

Cocci kolmel seel kirjoitti...

dänks! ei syätiin se sitten loppuun illalla. melkein en ehtinyt ottaa kuvaa, mutta viime sekunneilla muistin. lasagne näkyy täällä tänään tai huomenna.