perjantai 23. marraskuuta 2007

Pe 23.11. Taas wokkia

Tein taas vokkia. Mitkähän saatanan aasiaviikot mulla on meneillään?

Tässä nyt kuitenkin oli vokkivihanneksia, ananasta, kidneypapuja ja soijarouhetta. Liemenä oli kookosmaitoa, joka oli maustettu chilitahnalla. punaisella currytahnalla ja soijakastikkeella. Sipuliakin olisin laittanut mutta ainokainen oli päässyt homehtumaan. Ai niin ja niitä porkkananuudeleitakin oli taas.





Kävin muutes Wrong noodle barissa syömässä aika samantyyppisen red curry -annoksen, ja täytyy sanoa, että niillä oli taso laskenu sitten sen, kun sijaitsivat Kaisaniemen metroasemalla. Se on kai aika hiljattain avattu tuohon yliopistonkadulle; en muista, oliko niillä tässä väliaikana jossain paikka auki. Oli kai. Kasvikset oli mun makuun liian kovia ja sipulia oli liikaa. Ja palvelu...kysyin, miltä teriaki-kastike maistuu (en oo varma oonko syönyt sitä, useinhan teriakia tarjoillaan kanan kanssa), johon kassatyttö vastasi sen maistuvan teriakilta. Ai vitun jaa. Ai että teriakilta. Sehän sanookin paljon.

Niin että mikä tää pointti oli? Mun tekemä red curry oli parempaa.

Nyt menen katsomaan Lostin kolmatta tuotantokautta dvd:ltä, joka on joululahja pikkuveljelleni. Pitäähän mun tarkistaa, toimiiko se. Päätin, että Lostin seuraaminen telkusta on ajanhukkaa, voin katsoa koko kauden dvd:ltä, kun kuitenkin ostan sen velipojalle.

Ei kommentteja: