tiistai 13. marraskuuta 2007

Ma 12.11. Mä tein niistä muussia

Maanantaina valmistin maittavaa, rasvaista ja suolaista perunamuusia. Sen lisukkeina oli uunissa haudutettua hapankaalia ja höyrytettyä parsakaalia. Hyvää oli, mutta taas huomasi, miten tärkeää on vetää proteiineja: nukkumaan mennessäoli jo nälkä. Ehkä olisi pitänyt heittää vähän papuja mukaan.



Tässä tulee niksi: porkkanaraaste on eri hyvää balsamicolla ja oliiviöljyllä maustettuna, pestosilmän kera. Ei uskois. Opin tän kaveriltani.

2 kommenttia:

Para kirjoitti...

Tää on kiva blogi, kun kerrankin kaikki on opiskelijan kukkarolle soveltuvaa.

Cocci kolmel seel kirjoitti...

Kiva kuulla että joku tykkää! Oon itsekin opiskelija, ja tuo poikaystävänikin tavallaan, joten meilä ei rahalla mällätä.